top of page
  • Writer's picturePOC-lukupiiri: Aracelis Correa & Téri Zambrano

Irti kahleista, Eveliina Mulenga 13+

Updated: Sep 9, 2023




Eveliina Mulengan Irti kahleista on jatko-osa Stereo love -kirjalle, jonka arvion voit kurkata nettisivuiltamme.


Irti kahleista jatkaa kertomusta Emman ja Ralfin tarinasta, tosin selkeästi enemmän Emman näkökulmasta. Emma ja Ralf ovat nyt 21-vuotiaita ja suuret muutokset kolkuttelevat ovelle. Emma hakee opiskelemaan toiseen kaupunkiin ja Ralfkin suunnittelee muuttoa Emma perässä.



“Kesäyöt muuttuvat koleammiksi ja aurinko alkaa laskemaan aiemmin. Pääsen muuttamaan elokuun alussa.”



Stereo loven turhauttavasta jumittamisesta ja vihjailusta päästään vihdoin liikkeelle ja muutoksen tuulet vievät tarinaa jouhevasti eteenpäin. Tässä teoksessa molemmat päähenkilöistä ovat muuttuneet paljonkin ja etenkin Ralf näyttäytyy todella erilaisessa valossa.


Uskonto on jatkuvasti läsnä Emman elämässä. Tässä kirjassa kristinuskoon ja sen harjoittamiseen viitataan paljon enemmän kuin ensimmäisessä osassa.



“Miksi Emman on niin vaikeaa kerätä pudottamani keksinmurut ja löytää oikea tie luokseni? Emman tulee lukea tilanteita ja tajuta, mitä haluan, jotta me pääsemme maaliin eli suhteeseen.”



Meitä harmitti Emman ja hänen lähiympäristönsä suhtautuminen kehoon ja esim. lihomiseen, joka oli tuotu useaan otteeseen negatiivisesti esille. Tämä oli kuitenkin kaikesta huolimatta hyvä lopetus Stereo loven aloittamalle sarjalle Emman ja Ralfin suhteesta.


 

Irti kahleista, Eveliina Mulenga, 2021


Recent Posts

See All

コメント


bottom of page